Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Reis
reis
Werkgroep Katholieke Jongeren
(WKJ)

Werkgroep Katholieke Jongeren

Website E-mail

Organisatie voor en door jongeren met als doel het vieren en uitdragen van het katholieke geloof

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 31 juli t/m zaterdag 7 augustus 2004    Evangelie van 2004-07-31
 titelTienerzomerkamp
beschrijvingDeze zomer organiseert de WKJ weer een zomerkamp voor tieners in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar. Heb je zin in een week vol uitdagingen met avontuur, gezelligheid, spanning, lol en het op een creatieve manier bezig zijn met het katholieke geloof? Wat wil je nog meer!

Op het kamp zijn allemaal leeftijdsgenoten die net zoals jij zin hebben om een week lol te maken, veel te ondernemen, 's nachts de boel op stelten zetten maar ook geloven in de jonge katholieke kerk. Durf jij de uitdaging aan om ook mee te gaan?

Het zomerkamp start op zaterdag 31 juli en eindigt op zaterdag 7 augustus.

De kosten voor een week zomerkamp bedragen Euro 90,- per deelnemer. Mochten er uit één gezin meerdere kinderen meegaan dan hebben we een leuke korting. Kosten mogen geen belemmering zijn voor deelname aan dit kamp.

We bieden een week vol met activiteiten: zwemmen, een gezellig kampvuur, samen eten koken, bowlen en nog veel meer. Een fiets is verplicht tijdens de week. Lukt het niet om een fiets mee te nemen, dan is er de mogelijkheid om via de leiding een fiets te huren (de kosten zijn echter voor eigen rekening).

Lijkt deze gave avontuurlijke week je wat? Meld je dan aan via het formulier op www.wkj.nl .

infoAntoon Vreeker 06-2231808 of
Chris Barendse 06-24693439 of
zomerkamp@wkj.nl
organisatieWerkgroep Katholieke Jongeren
locatie
plaatsVoorthuizen (Gelderland)
postcode37
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl