Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Lezing
lezing
KSV Petrus Donders Tilburg
(Peerke Donders)

KSV Petrus Donders Tilburg

Website E-mail

contactadres
Pironstraat 48
5041 GK Tilburg
(013) 58 20 328

standaardlocatie
Maranatha Studentenkerk
Prof. Cobbenhagenlaan 19
5037 DB Tilburg
(013) 467 5302

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 13 januari 2009    Evangelie van 2009-01-13
 titelLezing over Maria
beschrijvingOp dinsdag 13 januari van het nieuwe jaar 2009 staat de Peerkeavond van studentenvereniging Peerke Donders in het teken van Maria. Zuster Monfort van de dienaressen van de Heer en de Maagd van Matara (de Blauwe zusters) zal dan een lezing komen geven over onze Heilige Moeder.

We beginnen de avond met een gezamenlijke maaltijd om 19.00 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te eten. Mocht je mee willen eten laat dit dan even weten door te mailen naar s.storms@uvt.nl .

De lezing begint om 20.00 uur en zal eindigen rond 22.00 uur. Daarna is er nog mogelijkheid om met elkaar te socializen tot een op deze avond nader te bepalen tijdstip.

info s.storms@uvt.nl
organisatieKSV Petrus Donders Tilburg
locatieStudentenvereniging Peerke Donders
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl