Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 8 februari 2009    Evangelie van 2009-02-08
 titelKerkdienst vooraf aan loopwedstrijd
beschrijvingIn navolging van New York, Londen, Berlijn en Rotterdam zal de Groet Uit Schoorl Run op zondagmorgen 8 februari 2009 zijn eerste kerkdienst hebben voorafgaand aan de start van de diverse afstanden (30, 21,1 en 10 km). De gezamenlijke kerken van Schoorl en Groet bieden op die manier de lopers een echte spirituele warming-up aan onder het motto ‘het vuur uit je sloffen'.

De kerkdienst wordt gehouden van 09.30 - 10.00 uur in de r.k. kerk, die direct naast de finish en de kleedruimtes in de Blinkerd ligt. De toegang is daardoor buitengewoon eenvoudig en voor alle lopers is het zo goed mogelijk om 11.00 uur fris en geestelijk goed voorbereid aan de start te staan.

Voorgangers in deze bijzondere gezamenlijke dienst zullen zijn pastor Siem van Diepen en dominee Harry Smit. De laatste is zelf een verwoed en enthousiast loper en zal zelf deze zondag weer aan de start staan. Muzikale medewerking is er van het plaatselijke Fanfarecorps De Vriendschap. Zij zullen vanaf 09.15 uur op het plein voor de kerk zich vast laten horen.

infowww.groetuitschoorl.nl , harrysmit@freeler.nl
locatier.k. kerk Johannes de Doper
plaatsSchoorl (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl