Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 19 december 2008    Evangelie van 2008-12-19
 titelKerstviering voor dak- en thuislozen
beschrijvingOp vrijdag 19 december gaan Delftenaren die zelf te maken hebben (gehad) met problemen rond dak- en thuisloosheid, verslaving etc, soep en lichtjes uitdelen aan voorbijgangers op de Delftse markt.

Tijd: tussen 14:00 en 16:00 uur,

Aansluitend is er de Kerstviering voor dak- en thuislozen in de Maria van Jesse kerk. Burgwal 20, Delft.

Dit is de bekende maaltijdviering voor mensen die het moeilijk hebben in hun leven. Met deze viering willen wij in het bijzonder opkomen voor daklozen, thuislozen, verslaafden en mensen die chronisch in de war zijn. Zij leven op het snijpunt van kerk en samenleving, en worden vaak niet gezien.

Bij deze viering zijn ook aanwezig monseigneur A.H. van Luijn sdb en de burgemeester van Delft, de heer G.A.A. Verkerk.

Naast de Delftse mensen zullen ook mensen vanuit de maatschappelijke opvang en beschermende Woonvormen uit het Westland & Oostland zich aansluiten.

Programma
16:00 u Inloop met koffie / thee en kerstgebak
17:30 u Kerstviering, waarin stadsdiaken Hans van Bemmel ofm zal voorgaan met dominee Hans Visser (voorheen Pauluskerk Rotterdam),
het Amsterdamse daklozenkoor ‘De Straatklinkers’ zal zingen.
18:15 u warm/koud Kerstbuffet met muziek van The Joker and the Thief & De Maxima’s.

Het kerstdiner zal worden verzorgd door de Kiwanisclub ‘Delft’s Blauw’, en de vrijwilligers van het Stadsdiaconaat (kookgroep voor dak- en thuislozen, en de jongeren van M25).

info‘Samen Stadgenoot’
Hans van Bemmel ofm
(06) 12 94 62 65

Ingrid Lips
(070) 392 49 39

SamenStadgenoot@hotmail.com
locatieMarkt en Maria van Jessekerk
plaatsDelft (Zuid-Holland)
postcode26
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl