Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzondag 21 december 2008    Evangelie van 2008-12-21
 titelLevende Kerststal Scoutingclub
beschrijvingOp zondagmiddag 21 december organiseert scoutinggroep Titus Brandsma weer de jaarlijkse Levende Kerstal. De leiding en jeugdleden van de groep veranderen dan voor één dag hun boerderij aan de Industrielaan 57 te Oss in een levensechte kerststal. De kerststal is open voor het publiek van 12 tot 17 uur, de toegang is gratis en er is de mogelijkheid een ritje te maken op een kameel.

In de kerststal zijn de jeugdleden van de scoutinggroep te vinden als koning, herder of engel, en de leiding van de groep als Jozef en Maria, met elk uur een andere, echte, baby als Jezus. Elk uur worden de spelers gewisseld. Daarnaast zijn er natuurlijk ook schapen en een ezel aanwezig, net als een kameel waarop je een ritje kunt maken (tot 16 uur). Ook kan men wat eten en drinken in de gezellige kerstsfeer van de levende kerststal, waar elk jaar weer veel bezoekers, waaronder veel voormalig leden van de groep, op af komen. In de inforuimte kan men ook alles te weten komen over de activiteiten en plannen van scoutinggroep Titus Brandsma en de overkoepelende organisatie, Scouting Nederland.

Het evenement vind plaats in de boerderij van scouting Titus Brandsma, aan de Industrielaan in Oss Zuid. De locatie is te vinden via bewegwijzering in de omgeving en te herkennen aan de grote poort van hout en touw die zich bij de ingang bevind.

In de week voor de kerststal zijn de leden en leiding van de groep al druk bezig om de voormalige stal van de boerderij van scouting Titus Brandsma om te bouwen tot kerststal. Zij verwelkomen elk jaar vele honderen bezoekers die komen genieten van een gezellige kerstsfeer!

infowww.titusbrandsmagroep.org
locatieIndustrielaan 57
plaatsOss (Noord-Brabant)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl