Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
Congregatie van Sint Jan
(Sint Jan)

Congregatie van Sint Jan

Website E-mail

Met o.a. de Broeders van Sint Jan, de Zusters van Sint Jan en het jongerenprogramma Licht Vuur & Waarheid

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 3 maart 2009    Evangelie van 2009-03-03
 titelTheologiecursus - Genesis (II)
beschrijving”Wij verkondigen een gekruisigde Christus, voor Joden een aanstoot, voor heidenen een dwaasheid, maar voor hen die geroepen zijn, Joden zowel als Grieken, Gods kracht en Gods wijsheid. De dwaasheid van God is namelijk wijzer dan de mensen, en de zwakheid van God is sterker dan de mensen.”
1 Kor. 1, 23-25

”Christus onze Wijsheid”
Over Genesis


Christen zijn, Jezus volgen, dat doe je bewust, het is uiteindelijk een keuze. Dus wil je je geloof ook verdiepen en meer ontdekken wat het is om te leven als kinderen van God. De cursussen ”Christus onze Wijsheid” zijn bedoeld om samen op zoek te gaan naar de rijkdom van het Evangelie.

Genesis, het boek van het begin. Het laat ons iets ontdekken van de oorspronkelijke bedoeling van God met de mens, voor de zondeval. Een zoektocht naar Gods intentie van toen Hij de mens schiep.

(deze serie lezingen is een vervolg op de lezingen van december maar u kunt deze ook afzonderlijk volgen.)

infoDocent: pater Gabriel
Data: dinsdag 3, 10, 17, 24 maart
Tijd: 19.30 - 21.30 uur
www.stjan.org
(070)3450020
organisatieCongregatie van Sint Jan
locatieWillibrordushuis, Johanneszaal, Oude Molstraat 37
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl