Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerdonderdag 25 december 2008    Evangelie van 2008-12-25
 titelKerst voor de kinderen - parochie Assen
beschrijvingKerst voor de kinderen in de parochie Assen. Alweer voor de 19e keer is er op Eerste Kerstdag om 15.30 uur een viering 'rond de kribbe' voor de jongste kinderen, georganiseerd door de kindernevendienst van de parochie. Een kerstspel gespeeld door jonge kinderen voor de allerkleinsten.

Na afloop van deze viering (16.00) is er naast de kerk een levende kerststal te bezichtigen. Deze zal duren tot dat het donker wordt, ongeveer 17.00 uur. Onder het genot van warme chocolademelk of een glas gluhwein kunt u Maria, Jozef en het kindje aanschouwen. De drie koningen en de herders met een aantal echte schapen zullen niet ontbreken. Medewerking wordt verleend door de herder van de schaapskooi uit Balloo, de Scoutinggroep St. George uit Assen, en de parochie Assen.

Iedereen is van harte welkom!

infoParochie Maria ten Hemelopneming
pastoor B.J.J. Buit
(0592) 31 21 81
parochie.assen@home.nl
locatieParochie Maria ten Hemelopneming, Dr. Nassaulaan 3
plaatsAssen (Drenthe)
postcode94
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl