Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 11 januari 2009    Evangelie van 2009-01-11
(Doop van de Heer)
 titelStille dag voor jongeren
beschrijvingOp zondag 11 januari krijgen jongeren weer de gelegenheid om een dag stil te zijn. In eerste instantie mag het misschien weinig spectaculair klinken. Toch zijn er steeds meer jongeren die ontdekken dat het nodig is om tijd vrij te plannen om tot jezelf en tot God te komen.

Stil worden (je mond houden en niet bezig zijn met studie/werk of vrienden) is een uitdaging, maar tegelijkertijd ook verfrissend en opbouwend. Mocht je hieraan behoefte hebben, dan ben je van harte welkom.

Het verloop van de dag
Na de opening zal de dag in stilte verlopen. Er zijn drie momenten dat je naar een inleiding kunt luisteren en 'verwerkingsopdrachten' kunt meenemen om in je eigen stille tijd mee aan de slag te gaan. Daarnaast kun je in de stille tijden kiezen voor een persoonlijk gesprek of een biechtgesprek met de aanwezige priester. Je hoeft geen lunchpakketje mee te nemen, en ook voor koffie/thee wordt gezorgd.

Deze stille dag zal in Vogelenzang plaatsvinden in het klooster van de Karmelietessen. Dit klooster ligt heerlijk landelijk, zodat je eventueel ook buiten kunnen wandelen.

De begin- en eindtijd worden wordt in de loop van het jaar bekend gemaakt. Mocht je interesse hebben, dan kun je je nu al aanmelden.

Vrijwillige bijdrage
Op de dag zal gevraagd worden om een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken.

infowww.jongbisdomhaarlem.nl
organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieKarmelietessen klooster
plaatsVogelenzang (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl