Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzondag 21 december 2008    Evangelie van 2008-12-21
 titelTheaterconcert Nobuts
beschrijvingTheatergroep Nobuts speelt in de adventstijd het theaterconcert ‘Maria, alleen als jij antwoordt’. De groep zoemt daarbij in op de bijzondere ontmoeting tussen Maria en de Engel. Maria vraagt haar hemelse boodschapper: ‘maar hoe zal dat geschieden?’ Door vertwijfeling, vragen en het zoeken naar zekerheid heen, ontvouwt zich langzaam maar zeker haar allesbepalende antwoord. ‘Maria, alleen als jij antwoordt’ is een mix van Nederlandstalige poprock, poëtische teksten en professioneel acteerwerk.

De voorstelling vindt plaats op 21 december in het CK-Theater te Roermond. Kaartjes à 5 euro zijn te bestellen via jongeren@bisdom-roermond.nl of (0475) 386 756.

infowww.nobuts.nl
locatieCK-Theater
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl