Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 13 t/m zondag 14 december 2008    Evangelie van 2008-12-13
 titelAdventbezinningsdagen jongeren
beschrijvingOp 13 en 14 december wordt er in het kader van de voorbereiding op Kerstmis door het bisdom Roermond een speciaal programma voor jongeren tussen 14 en 30 jaar aangeboden.

Op zaterdagmiddag begint deze om 16.00 uur in Malberg (Maastricht). Na een eenvoudige maaltijd wordt de H. Mis gevierd om 17.30 uur en volgt een speciaal programma in samenwerking met LifeTeen Maastricht. Een gezellige gezamenlijke avond sluit de dag af.

De volgende ochtend gaat het richting Banneux (B) waar dit jaar het 75-jarig jubileum van de Mariaverschijningen aldaar gevierd wordt. Hier worden momenten van bezinning en gebed afgewisseld met ontspanning en vrije tijd. Rond 17.00 uur zijn de deelnemers weer terug in Maastricht.

Kosten: € 10,00 p.p. (inclusief maaltijden, overnachting en vervoer naar Banneux), ter plekke te betalen. Zelf meenemen: luchtbed/ slaapmatje en slaapzak. Ook is het mogelijk om alleen op zaterdag of alleen op zondag te komen. Vermeld dit bij je aanmelding!!

info g.v.dierendonck@bisdom-roermond.nl
organisatieBisdom Roermond
locatie
plaatsMalberg (Limburg)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl