Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 30 januari t/m zondag 1 februari 2009    Evangelie van 2009-01-30
 titelMan- en Vaderweekend
beschrijvingDe protestantse organisaties Herstel en DPM Nederland houden van vrijdag 30 januari tot en met zondag 1 februari op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem de vierde editie van het Man- en Vaderweekend. Dit weekend is voor alle mannen die echtgenoot en vader zijn, en die vanuit de relatie met hun hemelse Vader willen investeren in hun kostbaarste bezit: hun gezin.

Een weekend lang denken de deelnemers na over de thema’s: ,,Hoe word je...

- een nog betere echtgenoot;

- een coole daddy en groot voorbeeld;

- een toegewijde minnaar;

- een zoon van de Vader...

Vele honderden mannen hebben het Man- en Vaderweekend als uniek en levensveranderend ervaren, omdat samen met tientallen andere mannen lachen, nadenken, bidden en ‘besluiten’ een bijzondere dynamiek geeft. Vele deelnemers van eerdere jaren hebben hierdoor een positieve verandering in hun gezinsleven doorgemaakt. Sprekers zijn Jan Pool, Ferdinand Bijzet en Ivar van der Sterre.

Jan Pool is voor veel mannen een inspirerende vaderfiguur die in zijn element is als hij andere mannen mag uitdagen, bemoedigen en onderrichten. Als gelukkige echtgenoot en vader van vier kinderen put hij uit rijke kennis en ervaring. Ferdinand Bijzet is gezinstherapeut bij Stichting Driehoek. Dit is een christelijke hulpverleningsorganisatie in Amersfoort. Ferdinand is gespecialiseerd in hulp aan mannen. Ivar van der Sterre geeft sinds jaar en dag seminars over huwelijk, gezin en seksualiteit. Ook hij heeft als vader van zes kinderen, waaronder twee pleegkinderen, jarenlange ervaring.

Meer informatie over het Man- en Vaderweekend is te vinden op www.betteld.nl . Opgave kan via de website van het Herstelteam: www.herstelteam.nl . De kosten van het weekend zijn € 115 voor een verblijf in de Witte Herberg en € 135 voor een verblijf in een chalet.

infowww.betteld.nl
www.herstelteam.nl
locatieDe Betteld
plaatsZelhem (Gelderland)
postcode70
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl