Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerdinsdag 25 november 2008    Evangelie van 2008-11-25
 titelRussische kerkzang
beschrijvingOp dinsdagavond 25 november om 20.00 uur klinken er Russisch-orthodoxe kerkliederen in de middeleeuwse kerk van Gerwen. Het Russische Neva Ensemble zingt er voornamelijk gezangen uit de Slavisch-Byzantijnse liturgie van de H. Johannes Chysostomos. De toegang is gratis.

Dit ensemble bestaat uit drie mannen- en drie vrouwenstemmen. Zij kregen hun zangopleiding in Sint-Petersburg, waar ze ook vandaan komen. In de laatste drie maanden van het jaar maken zij met hun Russische liederen een tournee door Nederland en trekken overal volle zalen en kerken. De oude St. Clemens uit 1440, zijbeuken uit 1612, heeft een voortreffelijke akoestiek. De liederen van deze beroemde zangers zullen er des te fraaier door uitkomen. Na afloop is er een collecte en verkoop van hun cd’s.

infoHarrie Lamers
(0499) 425 170
(06) 22 92 07 24
locatieSt. Clemenskerk
plaatsGerwen (Noord-Brabant)
postcode56
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl