Vandaag is zaterdag 10 augustus  

categorie categorie Lezing
lezing
Vereniging van Vrouwen in de RK Kerk
(VVRKK)

Vereniging van Vrouwen in de RK Kerk

Vereniging van Vrouwen in de RK Kerk

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 27 mei 2009    Evangelie van 2009-05-27
 titelSpes Salvi
beschrijvingDe derde lezing van het jaarprogramma:”Kerkelijke documenten.”
Kerkelijke documenten zijn niet zo maar brieven van de Paus maar zij geven duidelijkheid en inzicht in belangrijke leerstellingen uitgesproken door de Kerk bij monde van haar opperherder: de Paus.
Wij hebben een vijftaldocumenten zorgvuldig uitgezocht die voor ons ”Vrouwen in de R.K.Kerk”heel toepasselijk zijn en nog zeer actueel. Onze bijeenkomsten beginnen met een Eucharistieviering om 11.15 uur in de Kerk van de Capucijnen aan de v.d. Does de Willeboissingel 12 in Den Bosch. De lezing wordt gehouden in het ”Franciscushuis”naast de kerk gelegen: aanvang 13.00 uur.
Spes Salvi behandelt de tweede encycliek van Paus Benedictus XVI en is gebaseerd op een uitspraak van St Paulus in zijn brief aan de Romeienen (Rom.8,24) : In deze hoop zijn wij gered. De lezing wordt verzorgd door pater Dr.G. Wilkens s.j. , verbonden aan het seminarie Rolduc in het bisdom Roermond.
Belangstellende zijn altijd welkom.

infosecretariaat: 040-2217889
Mw. M. de Gou-Houba: 043-3065516
organisatieVereniging van Vrouwen in de RK Kerk
locatiev.d. Does de Willeboissingel12 :kerk en Franciscushuis naast elkaar.
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl