Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneermaandag 1 december 2008 t/m maandag 2 februari 2009    Evangelie van 2008-12-01
 titelKerststallen expositie
beschrijvingVanaf 1 december zullen er in het gebouw van Rijckheyt en Thermenmuseum aan de Coriovallumstraat meer dan 160 kerststallen in een feestelijke kerststijl te zien zijn. Er worden kerststallen van verschillende materialen zoals hout, glas, keramiek, bamboe en andere natuurlijke materialen geëxposeerd. De kerststallen komen vanuit de hele wereld; uit ons eigen land, Peru, Frankrijk, Israel, Cuba, Korea en nog veel meer.

Data, entree en openingstijden:
De expositie zal van 1 december tot 2 februari 2009 te zien zijn. De kerststallenexpositie is geheel gratis te bezichtigen.
De expositie is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur
Op zaterdag, zondag en feestdagen zijn de kerststallen van 12.00-17.00 uur te bewonderen.
Wij zijn gesloten op 24, 25, 31 december en 1 januari.

Wil je na het bezichtigen van de kerststallen nog het Thermenmuseum bezoeken dan kan dat voor de helft van de normale entreeprijs van het museum.

Kom kijken en geniet van de gezellige kerstsfeer in het gebouw van Rijckheyt en Thermenmuseum.

infoThermencomplex
Coriovallumstraat 9
6411 CA Heerlen
(045) 560 51 00
www.rijckheyt.nl
info@rijckheyt.nl
www.thermenmuseum.nl
info@thermenmuseum.nl
locatieThermencomplex Coriovallumstraat 9, 6411 CA
plaatsHeerlen (Limburg)
postcode64
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl