Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 6 december 2008    Evangelie van 2008-12-06
 titelDiakenwijding F.N. de Graaf
beschrijvingOp zaterdag 6 december 2008, de feestdag van de Heilige Nicolaas, hoopt de heer Fokko Nicolaas de Graaf te worden gewijd tot permanent diaken van het aartsbisdom Utrecht voor het parochieverband Zuid West Salland.

De wijding zal plaatsvinden tijdens een plechtige viering van de Heilige Eucharistie in de Broederenkerk, parochiekerk van St. Lebuïnus, Broederenstraat 20. De plechtigheid begint om 10.30 uur. Hoofdcelebrant en bedienaar van de wijding is mgr. dr. W.J. Eijk, aartsbisschop van Utrecht. Concelebranten zijn leden van het pastoraal team van Zuid West Salland. De zang zal worden verzorgd door het koor St. Cecilia van de Broederenkerk.

Fokko de Graaf is parochiaan van de Broederenkerk en in het dagelijks leven werkzaam als groepsleider in de zorg voor sterk gedragsgestoorde licht verstandelijk gehandicapte volwassenen. Hij zal als diaken in zijn vrije tijd werkzaam zijn. Hij is 49 jaar, gehuwd en vader van twee zonen.

Na de viering bestaat in de school De Windroos naast de kerk gelegenheid om de wijdeling geluk te wensen en elkaar te ontmoeten.

De kerk is gelegen in de binnenstad, dicht bij het station van trein en bus en van de parkeergarage Sijzenbaanplein. Naast en rond de kerk is parkeren verboden.

De wijdeling stelt prijs op een financiële bijdrage aan de Stichting Diba voor opvang van aidswezen in Kinshassa, Congo, www.stichtingdiba.nl .

infowww.fokkodegraaf.web-log.nl

of

De heer Dr. C.M. Hogenstijn
Noordenbergstraat 39
7411 NJ Deventer
(0570) 616 307
locatieBroederenkerk, Broederenstraat 20
plaatsDeventer (Overijssel)
postcode74
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl