Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzaterdag 15 november 2008    Evangelie van 2008-11-15
 titelVeiling in H. Bartholomeuskerk
beschrijvingOp zaterdag 15 november om 20.00 uur wordt in het parochiehuis van de H. Bartholomeuskerk aan de Veenweg 36 te Nootdorp een veiling georganiseerd. De opbrengst van de veiling is bestemd voor de restauratie van de H. Bartholomeuskerk te Nootdorp.

Vanaf 20.00 uur staan de deuren van het parochiehuis open om de koopjes te bekijken. De veilingmeester begint rond 20.30 uur met het eerste koopje. Hij roept een startbod en het omhoog steken van de bordjes kan beginnen! Uiteraard staat de veiling onder toeziend oog van Caminada notarissen uit Nootdorp. Onder alle kopers van de veiling wordt een kasteelovernachting in Maastricht verloot. Kom ook deze avond bezoeken en bied mee op de vele goederen en diensten die worden aangeboden. U steunt er een goed doel mee, houdt er een (wellicht goedkoop) prachtig koopje aan over en hebt een ouderwets gezellige avond.

Alle aangeboden goederen en diensten zijn opgenomen in de veilingcatalogus. Deze is te bekijken op www.nootdorp.bartholomeuskerk.nl of op te vragen via telefoonnummer (015) 31 09 159. Dit nummer kunt u ook bellen als u nog goederen of diensten wilt aanbieden om te laten veilen op 15 november of als u meer informatie wenst.

info(015) 31 09 159
www.nootdorp.bartholomeuskerk.nl
locatieH. Bartholomeuskerk aan de Veenweg 36
plaatsNootdorp (Zuid-Holland)
postcode26
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl