Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 15 november 2008    Evangelie van 2008-11-15
 titelEdith Stein themadag
beschrijvingDe Stichting Dr. Edith Stein Echt. NL nodigt u graag uit tot het bijwonen van een zeer speciale themadag op zaterdag 15 november a.s. van 13.00 tot 17.00 uur in het gemeentehuis van Echt- Susteren, Nieuwe Markt 55.

Voor de pauze maakt u kennis met de fameuze Prof. Dr. Klaas A.D. Smelik. De titel van zijn inleiding is: “De Joodse wereld van Edith Stein “
De heer Smelik is een autoriteit in zijn vak op het gebied van de Joodse godsdienst en geschiedenis. Gezien zijn enorme kennis van het Jodendom (Oudtestamenticus en Judaïcus, hij studeerde Theologie en Semitische talen en is hoogleraar Hebreeuws ) belooft dit een interessant thema te worden.

Om 15.00 uur is er koffie met vlaai

Na de pauze is er het theateroptreden van Margarita, Teresa, Fernández Molina T.O Carm. met als titel “Ich war ein Fremdling in der Welt geworden“.
Met declamatie, expressie en mimiek, zang en dans weet deze jonge actrice de verschillende episodes uit het leven van Edith Stein op indrukwekkende wijze uit te beelden! Een totaal andere benadering van onze heilige maar daarom niet minder verfrissend en verrassend.

Er zijn geen kosten aan deze middag verbonden, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk altijd welkom. Bij deelname graag vóór 8 november een berichtje naar het secretariaat: mevrouw J. Stassen Muyrers Berkelaarsweg 27, 6101 AV Echt.

infoMevrouw J. Stassen Muyrers
Berkelaarsweg 27
6101 AV Echt
(0475) 482 136
(06) 510 851 79
jen.stassen@wxs.nl
locatieGemeentehuis, Nieuwe Markt 55
plaatsEcht-Susteren (Limburg)
postcode59
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl