Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 1 t/m vrijdag 7 november 2008    Evangelie van 2008-11-01
 titelOrthodoxe Koorzang in Sevenum
beschrijvingIn de maand november kunnen de liefhebbers van Orthodoxe koorzang tweemaal hun hart ophalen in de kerk van Sevenum. Ten eerste wordt op 1 november de H. Mis, die om 18.00 uur begint, opgeluisterd door de Tegelse hofzangers. Zij worden door liefhebbers van koorzang geprezen voor hun mooie vertolking van Byzantijnse gezangen.

Ten tweede is op vrijdagavond 7 november het Jongenskoor Dzvinochok uit Kiev, Oekraïne in de parochie te gast. Het jongenskoor luistert de H. Mis op die om 18.30 uur begint. Na deze eucharistieviering geeft het koor een concert. Ter ondersteuning van het jongenskoor wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

infoG. Lauvenberg
(077) 467 12 76
locatieKerk
plaatsSevenum (Limburg)
postcode59
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl