Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzaterdag 25 oktober 2008    Evangelie van 2008-10-25
 titelBijbeltaxatiedag in het Bijbels Museum
beschrijvingTaxeer gratis uw oude bijbels en religieuze boeken
Het Bijbels Museum organiseert op zaterdag 25 oktober de Bijbeltaxatiedag. Vele bezitters van oude bijbels en boeken vinden jaarlijks hun weg naar het museum. Op deze dat wordt niet alleen de waarde van bijbels en boeken bepaald, ook worden er vaak verrassende details en achtergrondinformatie over de meegebrachte bezittingen onthuld.

Dit jaar vindt de taxatiedag plaats op zaterdag 25 oktober. Taxateur en theoloog drs. Ton Bolland is zoals ieder jaar aanwezig om oude bijbels en boeken op het gebied van theologie uit de periode 1500 tot 1900 te taxeren. Als één van de belangrijkste experts in Europa op dit terrein weet hij alles te vertellen over het ontstaan, de datering, techniek en waarde van de uitgaven.

Alle taxaties en adviezen zijn gratis. Wie zaterdag 25 oktober met zijn oude bijbels naar het Bijbels Museum komt, heeft gratis toegang.

De Bijbeltaxatiedag valt in de Bijbels10daagse, die van 24 oktober tot en met 3 november, georganiseerd wordt door het Nederlands Bijbelsgenootschap.

Adres: Bijbels Museum, Herengracht 366-368 te Amsterdam.

Tijd: 10.30 tot 16.00 uur.

Kosten: Op vertoon van uw oude bijbel of boek krijgt u gratis toegang tot het museum.

info(020) 624 24 36 of info@bijbelsmuseum.nl
locatieBijbels Museum, Herengracht 366-368
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl