Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzondag 16 november 2008    Evangelie van 2008-11-16
 titelLandelijke Ariensdag 2008
beschrijvingDe jaarlijkse Ariëns-gedachtenisviering zal ook dit jaar weer plaatsvinden op de derde zondag van november, te weten 16 november
Zoals gebruikelijk wordt deze eucharistieviering gehouden in de St. Jacobuskerk aan de Oude Markt te Enschede. Aanvang 10.00 uur.

Voorgangers zullen zijn mgr. W. J. Eijk, aartsbisschop van Utrecht, H.W.M. ten Have, pastoor te Wageningen, en J.F. Kortstee, pastor van de Enschedese binnenstads-parochies. Het thema van de viering is dit jaar “Weiger het werk niet”.

Aan het einde van de dienst zal de presentatie plaatsvinden van een spirituele biografie van Ariëns, geschreven door pastoor H.W.M. ten Have.

Medewerking verlenen o.a. de Kon. Leo Harmonie, in 1893 door Ariëns zelf opgericht, en het koor van de St. Jacobusparochie.

Na de H. Mis is iedereen welkom in het parochiecentrum achter de kerk voor een informeel samenzijn. Er zullen ook weer boeken en kaarsen m.b.t. Ariëns te koop zijn.

Voor bezoekers van verre staat vóór de H. Mis een kop koffie klaar in het parochiecentrum.

infodhr. J.N. Hinke Anninksweg 72 7557 AH Hengelo (074) 242 96 86
locatieSt. Jacobuskerk aan de Oude Markt
plaatsEnschede (Overijssel)
postcode75
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl