Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 19 oktober 2008    Evangelie van 2008-10-19
 titelChoral Evensong in Hooglandse kerk
beschrijvingOp zondag 19 oktober 2008 zal het Pancras Consort, bestaande uit leden van de Leidse Cantorij, o.l.v. Hans Brons een evensong verzorgen in de monumentale Hooglandse kerk in Leiden. Organist is Joop Brons, initiatiefnemer van de succesvolle Leidse evensongserie en meer dan 55 jaar een van de vaste organisten van de Hooglandse kerk.

Uitgevoerd worden de Preces en Responses van Radcliffe, het Magnificat en Nunc Dimittis in C van Stanford, de anthem ‘I was glad’ van Parry en enkele traditionele Engelse hymnen.

Aanvang om 19.00 uur
ingang Middelweg 2

infowww.evensongsleiden.nl
locatieHooglandse kerk, Middelweg 2
plaatsLeiden (Zuid-Holland)
postcode23
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl