Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerzaterdag 21 februari 2009    Evangelie van 2009-02-21
(Carnaval)
 titelLezing 'Genezing in het bad van Betzata'
beschrijvingZaterdag 21 februari vindt in de Priorij van Bethanie van 9.30 tot 17 uur de lezing ”Genezing in het bad van Betzata” (Joh. 5) door dhr. Philip van de Vijver.

Conferenties vertrekkend van en voortbouwend op de visie van SIMONE PACOT en de ervaringen van de spreker als godsdienstleraar, leraar gedragswetenschappen en leerlingenbegeleider in de St Leocollege te Brugge.

Vertrekkend van bovenvermelde evangelietekst belichten we de ware aard van de mens, zijn gekwetst-zijn en weg tot bevrijding. Hierbij ontwikkelen we de bijzondere band tussen psychologie en spiritualiteit, die we toepassen in het dagelijkse leven. Volgende onderwerpen komen daarbij onder andere aan bod: almacht, valse godsbeelden, omgaan met gemis aan of verlies van liefde.
Richtprijs: volledige dag:

info050/40 68 30
priorij.bethanie@monasteria.org
www.priorijbethanie.net
locatiePriorij van Bethanie
plaatsLoppem (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl