Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Reis
reis
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 27 t/m zondag 29 februari 2004    Evangelie van 2004-02-27
 titelBezinningsreis in de vastentijd
beschrijvingVoor iedereen tussen de 16 en 28 jaar die behoefte heeft aan een stuk geloofsverdieping en bezinning, organiseert de Afdeling Jeugd & Jongeren van het bisdom Roermond een bezinningsreis naar Kevelaer. Het programma is met name bezinnend van aard, maar uiteraard is er ook de nodige ontspanning.

Op het programma staan ondermeer een bezoek aan de meest inspirerende plaatsen in Kevelaer (inclusief een nachtelijk bezoek aan het Kruiswegpark), een drietal inleidingen, een film, dagelijks een Eucharistieviering en groepsgesprekken.

Thema's van de inleidingen zijn het doopsel, beleving van Kerk-zijn en het leven van Don Bosco. Op het eerste gezicht lijken dit misschien afzonderlijke thema's, maar tijdens het weekend zal duidelijk worden waar de link tussen deze onderwerpen ligt.

Vertrek is gepland vanaf het NS-Station Roermond per touringcar op vrijdag 27 februari om 19.00 uur. De terugkomst: 20.30 op zondag 29 februari. De kosten bedragen € 65,- voor reis, verblijf en maaltijden. Opgave vóór 13 februari 2004 bij Afdeling Jeugd & Jongeren. Na opgave ontvang je een bevestiging met nadere informatie plus een acceptgiro voor de betaling. Omdat er per touringcar gereisd wordt, zijn de plaatsen beperkt. Geef je dus snel op!

infoAfdeling Jeugd en Jongeren Bisdom Roermond, Postbus 75 6040 AB Roermond, (0475) 38 67 56, jongeren@bisdom-roermond.nl
organisatieBisdom Roermond
locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl