Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneervrijdag 3 oktober t/m zondag 23 november 2008    Evangelie van 2008-10-03
 titelOpening ‘Septiformis - Ars in Cathedrali
beschrijvingOp vrijdag 3 oktober om 18 uur vindt in de St.-Michiel en St.-Goedelekathedraal van Brussel en in aanwezigheid van tal van personaliteiten, onder meer de voorzitters van Kamer en Senaat en de bisschoppen van België, de opening plaats van de tentoonstelling van hedendaagse kunst ‘Septiformis - Ars in Cathedrali’. De tentoonstelling is een geschenk van de katholieke gemeenschap van ons land aan kardinaal Godfried Danneels ter gelegenheid van zijn 75ste verjaardag.

Zeven kunstenaars uit de verschillende gemeenschappen van ons land zullen er een recent kunstwerk tentoonstellen. De tentoonstelling loopt van 4 oktober tot en met 23 november en is van zondag tot vrijdag toegankelijk tussen 14u tot 18u. Tijdens de liturgische diensten is de tentoonstelling niet open. Rondleidingen kunnen ook in de voormiddag plaatsvinden.

infoAlain Arnould o.p.
Renaissancelaan 40
1000 Brussel
02/743 09 68
a.arnould@dominicains.be
www.septiformis.be
www.dominicains.be
locatieSt.-Michiel en St.-Goedelekathedraal
plaatsBrussel (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl