Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 4 oktober 2008    Evangelie van 2008-10-04
 titelDubbel orgelconcert
beschrijvingOp 4 oktober is er in de Hervormde Kerk aan het Plein 9 te Wateringen een bijzonder concert. Dit ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het orgelcomité. Sinds 1968 organiseert het jaarlijks een serie orgelconcerten waaraan tal van bekende organisten hun medewerking aan verlenen of verleend hebben.

Het concert begint zoals altijd om 19.30 uur (kerk open 19.00 uur) maar voor deze gelegenheid is de toegang gratis. Alleen bij de uitgang is er een collecte. Voor dit feestelijke concert heeft het Orgelcomité Johannus Orgelbouw bereid gevonden om hieraan mee te werken. Het prestigieuze Monarke orgel staat deze avond ter beschikking om samen met het Bätz-Witte-Scheuerman orgel schitterende orgelklanken te laten horen.

Ook is André van Vliet, vaste bespeler van het Monarke orgel, gevraagd om samen met Jan van Westenbrugge een feestelijk programma te verzorgen. Deze toporganisten zullen samen op 1 en 2 orgels en solistisch een programma verzorgen voor het hele gezin.

De verrichtingen van de organisten zijn dit keer via een beeldscherm te volgen, zodat u niets hoeft te missen. Het orgelcomité hoopt op een grote opkomst om met elkaar dit jubileum te vieren.

infoOrgelcomité Hervormde Kerk Wateringen
Secretariaat: Lijnbaan 17, 3142 BH Maassluis.
(010) 592 54 60
appost@kabelfoon.nl
locatieHervormde Kerk, Plein
plaatsWateringen (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl