Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Reis
reis
Jongeren en Missie

Jongeren en Missie

Website E-mail

Uitzenden van jongeren naar ontwikkelingslanden, maar ook dichterbij

Havensingel 25
5211 TX 's-Hertogenbosch
(073) 613 0715

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 4 oktober 2008    Evangelie van 2008-10-04
 titelInformatiedag Jongeren en Missie
beschrijvingHeb je er altijd al van gedroomd om naar Afrika, Azië of Latijns-Amerika te gaan? Wil je een nieuwe cultuur intensief leren kennen en vriendschappen sluiten met mensen die onder heel andere omstandigheden leven dan jij? Is voor jou een goede voorbereiding belangrijk? Kom dan naar de informatie bijeenkomst van Jongeren & Missie, op zaterdag 4 oktober 2008. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden die we jou kunnen bieden. Je bent om 10.30 uur welkom op ons kantoor aan de Havensingel 25 in ‘s-Hertogenbosch.

Spreekt het je aan, dan kun je meedoen met de voorbereidingsweekenden in de maanden februari en maart. En wie weet zit jij over enkele maanden al in een heel ander land.

Geef je op voor de informatiebijeenkomst via info@jongerenenmissie.nl of bel 073 - 6130715. Wil je eerst meer informatie? Kijk dan op www.jongerenenmissie.nl .

Jongeren & Missie wil jonge mensen inspireren zich in te zetten voor een betere wereld. Zij worden voorbereid om een tijd het leven te delen met mensen in het zuidelijk deel van de wereld. Omgaan met andere ideeën, gebruiken en leefomstandigheden, maar vooral ook hoe om te gaan met elkaar als mens, staan daarin centraal. Dit geldt ook zo tijdens de voorbereiding en begeleiding.

infoStichting Jongeren & Missie
(073) 613 07 15
info@jongerenenmissie.nl
www.jongerenenmissie.nl
organisatieJongeren en Missie
locatieSt. Jongeren & Missie, Havensingel 25
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl