Vandaag is dinsdag 17 september
Prinsjesdag / Heilige Lambertus
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerdonderdag 18 september t/m donderdag 20 november 2008    Evangelie van 2008-09-18
 titelBijbelavonden St. Jacobusparochie
beschrijvingVanaf september start een reeks bijbelavonden onder leiding van pastoor van der Helm. Tijdens deze avonden wordt een perikoop uit het evangelie of een ander bijbelboek gelezen. Eerst wordt naar de betekenis van het verhaal gekeken en vervolgens wordt aan de hand van een aantal vragen de persoonlijke betekenis van het verhaal met elkaar uitgewisseld. Er wordt gebruik gemaakt van de methode Geloven Nu van de Katholieke Bijbelstichting.

De eerste avond is op 18 september na de avondmis van 19.15 uur en vindt plaats in de pastorie. Daarna zijn de avonden: 2 oktober, 6 november en 20 november.
U kunt zich aanmelden via de pastorie (070) 360 55 92.

info(070) 360 55 92
locatieSt. Jacobusparochie, Parkstraat
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl