Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzaterdag 27 september t/m zondag 19 oktober 2008    Evangelie van 2008-09-27
 titelTentoonstelling Mia van Mensvoort
beschrijvingOnder de titel “Levenswerk” organiseert Stichting Honsoirde een expositie waarin het oeuvre van veelzijdig beeldend kunstenares Mia van Mensvoort wordt belicht.

Mia van Mensvoort geboren in Nijmegen 10 april 1944, woont en werkt in ‘s-Hertogenbosch. Na haar opleiding aan de kunstacademie aldaar doceert zij sinds 1966 als zelfstandig kunstenares keramische vormgeving aan de Muzerije (voormalig Artistieke Schuit).

In deze overzichtstentoonstelling zijn voorbeelden te zien van haar grote veelzijdigheid. Vrije expressie in textiel, werk met inkt, en schilderijen in acryl, maar vooral keramiek. Dat is altijd de kern van haar kunstenaarschap gebleven. Hieruit spreekt haar gedrevenheid, maatschappelijke betrokkenheid en boven alles haar fijnzinnige gevoel voor detail, kleur en sfeer.

De tentoonstelling is in de periode van 27 september tot en met 19 oktober gratis te bezoeken iedere zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur in de toren van Abdij Mariënkroon, Abdijlaan 6, Nieuwkuijk.

infowww honsoirde.nl
telefonisch iedere dinsdag van 09.00 tot 12.00 uur op (073) 511 50 40
locatieAbdij Mariënkroon, Abdijlaan 6
plaats Nieuwkuijk (Noord-Brabant)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl