Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 3 oktober 2008    Evangelie van 2008-10-03
 titelOpen repetitieavond jongerenkoor Trinity
beschrijvingOp vrijdagavond 3 oktober gooit ons jongerenkoor Trinity de deuren van de H. Adelbertuskerk in Haarlem wagenwijd open! Trinity houdt die avond een open repetitie. Met deze avond hoopt het koor te laten zien hoe leuk het zingen in een koor eigenlijk is. Zingen in een koor betekent immers niet alleen vieringen muzikaal begeleiden, maar ook iedere week samenkomen met een leuke, enthousiaste groep mensen, vrienden maken, gezelligheid en vooral natuurlijk samen mooie muziek maken.

Op de lessenaar staan die avond een aantal makkelijk toegankelijke liederen die snel te leren zijn en ook in de viering van zaterdagavond 11 oktober gezongen zullen worden. De repetitie begint om 20.15 uur en we willen iedereen, maar in het bijzonder alle jongeren uitnodigen om op vrijdagavond 3 oktober met ons mee te komen repeteren. Vanaf 20.00 uur is iedereen van harte welkom! De repetitie eindigt om 22.15 uur, waarna er natuurlijk tijd is voor een drankje en het aan elkaar vertellen hoe we het zingen met Trinity ervaren hebben.

De koorleden van Trinity hopen jullie 3 oktober te ontmoeten!

infoJeroen Traudes
(023) 844 15 60
bestuur_trinity@zonnet.nl
www.trinity.nl .nu
www.adelbertusparochie.nl
locatieH. Adelbertuskerk, Rijksstraatweg 26
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl