Vandaag is zaterdag 10 augustus  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 27 september 2008    Evangelie van 2008-09-27
 titelTaizeviering Haarlem met Trinity
beschrijvingIn de H. Adelbertuskerk in Haarlem zullen dit najaar weer twee Taizévieringen georganiseerd worden, op 27 september en 29 november a.s. Deze vieringen worden muzikaal begeleid door Trinity, in samenwerking met de Cantory. Deze samenwerking tussen de koren, maar ook tussen de H. Adelbertuskerk, de Mariakerk en de Immanuëlkerk, allen in Haarlem-Noord, laat heel mooi de gedachte achter Taizé, het oecumenische klooster in het oosten van Frankrijk zien.

Taizé is de plek waar door grenzen tussen geloven, ideeën en generaties heen samen bezonnen, gebeden, gezongen en gevierd wordt. Dit willen we in onze kerk ook graag bereiken. Het klooster van Taizé richt zich daarnaast speciaal op jongeren; jongeren die soms sterk geloven, maar vaak ook zoekende zijn en met elkaar in gesprek willen raken. Trinity wil hier op haar beurt als jongerenkoor in onze eigen kerk en gemeenschap graag invulling aan geven, om te beginnen op 27 september.

Het koor wil dan ook speciaal alle jongeren uitnodigen om samen met ons in de geest van Taizé bijeen te komen op 27 september en 29 november om 19.00 uur. Maar natuurlijk is verder ieder ander ook van harte welkom!

infoJeroen Traudes
(023) 844 15 60
bestuur_trinity@zonnet.nl
www.trinity.nl .nu
www.adelbertusparochie.nl
locatieH. Adelbertuskerk, Rijksstraatweg 26
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl