Vandaag is dinsdag 17 september
Prinsjesdag / Heilige Lambertus
 

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf woensdag 17 september 2008    Evangelie van 2008-09-17
 titelAlphacursus Tilburg
beschrijvingOp woensdag 17 september gaat in Tilburg een Alpha-cursus van start. Een Alpha-cursus is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de inhoud van het christelijk geloof.

De cursus wordt dit jaar gegeven in de parochie Margarita Maria in Tilburg, Ringbaan West 302, op 10 achtereenvolgende woensdagen.

De avond begint met een eenvoudige maaltijd, om half zeven, gevolgd door een korte uiteenzetting, waarna in kleinere groepjes gesproken wordt over het thema. De sluiting is 21.00 uur. Er is ook een “weekend” voorzien op zaterdag 25 oktober in Kaatsheuvel.

De cursus is in principe gratis; er wordt voor de maaltijd een bijdrage gevraagd van € 5,- per avond. Dit mag echter geen bezwaar zijn om aan de cursus deel te nemen; er is altijd wel een oplossing mogelijk.

De bijeenkomst op woensdag 17 september begint om half acht en heeft een informatief karakter. U bent van harte welkom in het zaaltje onder de sacristie, dat u bereikt door het groene poortje in de Thomas van Kempenstraat, naast de kerk.

U kunt zich opgeven tijdens de bijeenkomst op 17 september, ook kunt u zich laten inschrijven op het parochiesecretariaat, telefonisch bereikbaar op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 9.00 uur tot 12.30 uur

info info@parochie-mm.nl
locatieParochie Margarita Maria, Ringbaan West 302
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl