Vandaag is zaterdag 10 augustus  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 27 september 2008    Evangelie van 2008-09-27
 titelVredeswandeling in Drunen
beschrijvingIn alle tijden zijn mensen als pelgrim op weg gegaan vanuit een religieuze overtuiging en met een vreedzaam doel. Vaak in een roerige wereld. Ook wij leven in een tijd vol geweld en onbegrip. En ook nu zijn velen letterlijk of figuurlijk als pelgrims vreedzaam onderweg.

De Werkgroep Werelddiaconaat Drunen, het Missie Centrum Drunen en een vertegenwoordiging van de moslimgemeenschap in Drunen willen voor het vijfde jaar in de Vredesweek samen op weg gaan.

Een kleine wandeling en een korte tijd voor bezinning.

Zij nodigen u uit aan deze wandeling deel te nemen!

Datum: zaterdag 27 september

Startpunt: de kapel aan de Steegerf

Aanvang: 10.00 uur

Duur: ongeveer 1

infoDiaken Albert Soeterboek
R.K. Parochie Drunen-Elshout
(0416) 372 215
locatiekapel aan de Steegerf
plaatsDrunen (Noord-Brabant)
postcode51
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl