Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerwoensdag 10 september 2008    Evangelie van 2008-09-10
 titelDiocesane Zendingsviering Gent
beschrijvingMgr. Luc Van Looy celebreert een zendingsviering bij het begin van het nieuwe pastorale jaar op woensdag 10 september om 20 uur. U bent welkom in de Sint-Baafskathedraal in Gent.
Het programma omvat, naast gebed, onder meer :

- toelichting bij het jaarthema ”God ontmoeten in zijn Woord” voor de parochies door Vicaris Lode Aerts (eindverantwoordelijke kerkelijke opleiding en vorming)

- aandacht voor 450 jaar bisdom Gent met een groet vanuit de zusterbisdommen Ruy Barbosa (Brazilië) en Tshumbe (Congo)

- aandacht voor de Taizé-ontmoeting komende december in Brussel (Europese ontmoeting in Brussel)

- Na het gedeelte in de kathedraal is er gelegenheid tot ontmoeting bij een drankje in het diocesane centrum aan de Biezekapelstraat.

infoDienst communicatie Bisdom Gent
koen.vlaeminck@kerknet.be
locatieSint-Baafskathedraal
plaatsGent (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl