Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneermaandag 2 februari 2009    Evangelie van 2009-02-02
(Opdracht van de Heer)
 titelGebedsbijeenkomst frater Andreas
beschrijvingIedere eerste maandag van de maand organiseert het Andreasbureau gebedsbijeenkomsten bij het graf van frater Andreas in de kapel van het generalaat van de Fraters cmm. De bijeenkomsten beginnen om 15.00 uur en duren ruim een half uur. Daarna is er gelegenheid voor ontmoeting met koffie.

Het Andreasbureau zet zich in voor de zaligverklaring van de in 1917 overleden frater Andreas van den Boer. Het graf kan op werkdagen worden bezocht voor persoonlijk gebed (melden bij de portier van het generalaat).

info(013) 543 27 77
locatieGeneralaat Fraters CMM, Gasthuisring 54, 5041 DT
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl