Vandaag is dinsdag 17 september
Prinsjesdag / Heilige Lambertus
 

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervrijdag 19 t/m zaterdag 20 september 2008    Evangelie van 2008-09-19
 titelCursus 'Schrijven vanuit je hart'
beschrijvingIn het weekend van 19 en 20 september wordt de cursus 'Schrijven vanuit je hart' gegeven in de Elimgroep.


De levende tekst zit van binnen.
In het joodse leerhuis spreken mensen met elkaar over teksten uit de Schrift. Ze brengen woorden van anderen naar hun hart om ze daar te verstaan.

‘Schrijven vanuit je hart’ is een weg die in het hart begint en van daaruit woorden naar buiten laat komen. Het hart openen, zacht en voorzichtig, om de pen erin te dopen. Het denken speelt daarbij geen rol.
En wat vertelt die pen ons dan?

Dat avontuur willen we aangaan in een groep van circa tien deelnemers. Een joods innerlijk leerhuis bouwen, ieder binnen zijn eigen hart en tekst. We gaan het avontuur voor een stuk ook samen aan, doordat we van onze ervaringen delen.

Velen genoten al één of meer keren van een dergelijk schrijfavontuur onder leiding van Ineke de Ridders, bij Elim of daarbuiten.
Daarom geven we dit keer bij het inschrijven voorrang aan geïnteresseerden die hiermee nog niet (of niet zo goed) bekend zijn.

Leiding: Ineke de Ridders

Plaats: Elimzaal

Tijd: vrijdagavond 6 uur tot zaterdagmiddag 4 uur

Kosten: € 30,- (€ 20,-)

info(013) 4638505
www.elimgroep.nl
locatieElimgroep, Schiphollaan 30
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl