Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneerdinsdag 28 oktober t/m dinsdag 9 december 2008    Evangelie van 2008-10-28
 titelCursus evangelisatie
beschrijvingDe veelbesproken behoefte aan een nieuwe evangelisatie roept twee vragen op: wat is de inhoud van de ‘blijde boodschap’ en hoe kunnen wij die het best verkondigen? Tijdens vier avonden gaan we hierop in op het Thomas a Kempis Leerhuis te Utrecht.

Thema’s van de bijeenkomsten zijn: 1) de blijde boodschap in de vier evangeliën; 2) de verkondiging van de heilige Paulus; 3) Evangelii Nuntiandi van Paulus VI; en 4) evangelisatie onder Johannes Paulus II en Benedictus XVI.

Deze cursus biedt toerusting voor allen die zich willen inzetten voor evangelisatie.

Docent:
Dr. Tim Schilling, medewerker van het Centrum voor Parochiespiritualiteit in Nijmegen. Zijn boek 'De blijde boodschap'verschijnt in het najaar.

Data en tijd:
Dinsdag 20.00 - 22.00 uur, op 28 oktober, 11 en 25 november en 9 december.

Kosten:
€ 24,- inclusief koffie/thee.

infowww.leerhuis.nl .
locatieThomas a Kempis Leerhuis, Broerestraat 12
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl