Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 14 september 2008    Evangelie van 2008-09-14
 titelOpen Dag H. Adelbertusparochie Haarlem
beschrijvingTijdens de Open Monumentendagen organiseert de Adelbertuskerk, aan de Rijksstraatweg 26 in Haarlem-Noord op zondag 14 september een grote open dag. Vanaf half 12 tot 5 uur vinden er tal van activiteiten plaats in en om de kerk. De open dag is bestemd voor iedereen die deze kerk graag een keer van binnen wil zien en wil beleven.

In de middag vinden er optredens plaats van de verschillende koren die aan de kerk verbonden zijn en er is informatie verkrijgbaar over de activiteiten van de kerk. Ook kunt u uitleg krijgen over het monumentale orgel dat momenteel door vrijwilligers wordt opgebouwd uit verscheidene orgels afkomstig uit andere Haarlemse kerken alsmede over het Vlaamse Anneessensorgel dat een plaats heeft in de kerk. Beide orgels worden ook bespeeld. In het kader van de Open Monumentendagen vinden er ook rondleidingen door het gebouw plaats. Er is de hele middag een uitgebreide informatiemarkt waar de vrijwilligers de diensten en activiteiten die de kerk aanbiedt voor de kerk, de wijk en Haarlem toelichten. U kunt er een hapje en een drankje krijgen en ook voor kinderen zijn er verscheidene activiteiten.

Kortom, een uitje voor jong en oud, het hele gezin. Iedereen is welkom, uit de buurt, uit de stad, uit de regio, de Adelbertuskerk heeft deze middag iedereen iets te bieden.

Programma
11.30 uurOpening
12.00 uurOptreden De Cantorij
12.45 uurOptreden Adelbertuskoor
14.15 uurOptreden kinderkoor De Adelbekjes
15.00 uurOptreden jongerenkoor Trinity
17.00 uurAfsluiting

De toegang is gratis.

infoJoke van de Mast
Karin Koets
(023) 526 16 26
adelbertus.kerk@hetnet.nl
locatieH. Adelbertuskerk, Rijksstraatweg 26
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl