Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneerzondag 5 t/m zaterdag 11 oktober 2008    Evangelie van 2008-10-05
 titelRetraite 'God zoeken in alle dingen'
beschrijvingIn het Bezinningscentrum van de Abdij Herkenrode vindt van 5 tot en met 11 oktober een stille retraite plaats met als thema ‘God zoeken in alle dingen’. Inleider is prof. Herwig Arts s.j.

In de christelijke traditie heeft spiritualiteit alles te maken met een leven in verbondenheid met de God van Jezus Christus, die door de mens wil gezocht en gevonden worden.

In deze retraite helpt spiritualiteitkenner Herwig Arts ons “vindplaatsen van God” te ontdekken in eigen bestaan, zodat onze godsrelatie verder kan groeien en zich verdiepen.

Prof. Herwig Arts s.j. dr. theol. was hoogleraar psychologie in Leuven en Antwerpen, docent westerse spiritualiteit en hedendaagse mystiek in de USA. Hij schreef meerdere boeken over geestelijk leven en de verhouding tussen menswetenschappen en religie. Hij werd bekroond met de ‘Prijs voor het religieuze oeuvre’.

Aanvang: zondag 5 oktober om 16 uur. Onthaal vanaf 15 uur.
Einde: zaterdag 11 oktober om 13 uur.

info011/22 12 33
Herkenrode.abdij.bezinningscentrum@skynet.be
herkenrode-abdij-bezinningscentrum.skynetblogs.be
locatieAbdij Herkenrode
plaatsHerkenrode (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl