Vandaag is woensdag 16 oktober  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzaterdag 13 t/m zondag 14 september 2008    Evangelie van 2008-09-13
 titelRijke Roomsche Leven in Horn
beschrijvingOp zaterdag 13 en zondag 14 september organiseert Heemkundevereniging Horn - in het kader van het Jaar van het Religieus Erfgoed - in de Sint-Martinuskerk in Horn een tentoonstelling die een beeld geeft van de manier waarop de maatschappij vijftig jaar geleden doordrongen was van het katholicisme.

Gebruiksvoorwerpen, religieus kunstbezit, liturgische paramenten, processievaandels, maar ook een foto-expositie en filmbeelden zijn te bewonderen. Op beide dagen is er een muzikaal randprogramma met optredens van koren en ensembles. De tentoonstelling is gratis te bezoeken, op zaterdag van 13.00 uur tot 18.00 uur en op zondag aansluitend aan de plechtige H. Mis van 11.00 uur, eveneens tot 18.00 uur.

infowww.heemkundehorn.nl .
locatieSint-Martinuskerk
plaatsHorn (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl