Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 30 augustus 2008    Evangelie van 2008-08-30
 titelBossche bedevaart naar Roermond
beschrijvingMeer dan honderd jaar trekken gelovigen uit het Bossche bisdom naar Roermond voor een bedevaart naar Onze Lieve Vrouw in ’t Zand. En ook dit jaar zal er weer een mogelijkheid zijn om als Bossche gelovigen naar de Kapel in 't Zand in Roermond te komen.

Op zaterdag 30 augustus wordt de Bossche Bedevaart om 10.30 uur geopend met een plechtige eucharistieviering . Het Selster Dameskoor van de Willibrorduskerk uit Zeelst (Veldhoven) onder leiding van Jacques Lemmens geeft muzikale medewerking aan de viering.
De middagdienst van 14.00 uur vormt het besluit van de Bossche Bedevaart.

Tussen de vieringen hebben de deelnemers verschillende mogelijkheden. Men kan een bezoek brengen aan het naastgelegen monumentale Kruiswegpark. Verder kan men natuurlijk bij de Kapel terecht voor een rozenkrans, een medaille, een kaars, een geschenkboekje en ansichtkaarten. De horeca rond de Kapel in ’t Zand biedt de nodige mogelijkheden voor een lunch.

Iedereen is van harte welkom.

infowww.centrumdekapel.nl
locatieKapel in 't Zand
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl