Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerdinsdag 8 juli t/m dinsdag 12 augustus 2008    Evangelie van 2008-07-08
 titelZomerconcerten Zeeuwse Koorschool
beschrijvingDe Zeeuwse Koorschool organiseert traditiegetrouw toeristenconcerten in de zomer van 2008. De toeristenconcerten zijn op de volgende dinsdagen:

8, 15, 22 en 29 juli 2008

5 en 12 augustus 2008

Deze concerten worden verzorgd door het jongenskoor van de Zeeuwse Koorschool o.l.v. directeur Evert Wagter en de vaste gast-organist Marcel van Westen.

Het programma bevat zowel geestelijke als wereldlijke muziek. Natuurlijk ontbreekt het gregoriaans niet en ook het orgel zal van zich doen horen. Kortom, een aantrekkelijk uurtje, zomaar op een ochtend in de zomerweken, in Goes, even in een andere wereld, voor een echt vakantie-gevoel.

De aanvang is 11 uur 's morgens en de duur is ongeveer drie kwartier.
De toegang is gratis. Collecte aan de uitgang.

infoZeeuwse Koorschool
Directeur Evert Wagter
Singelstraat 7
4461 HZ Goes
(0113) 216 169
info@zeeuwsekoorschool.nl
www.zeeuwsekoorschool.nl
locatieR.-K. Maria Magdalenakerk (Singelstraat)
plaatsGoes (Zeeland)
postcode44
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl