Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneervrijdag 20 t/m zaterdag 21 maart 2009    Evangelie van 2009-03-20
 titelGrote kerkenbeurs Utrecht
beschrijvingGrote kerkenbeurs in Jaarbeurs Utrecht

‘Kerk en Gemeente 2009’ is de naam van de nieuwe beurs die volgend jaar maart wordt gehouden in de Jaarbeurs van Utrecht. Dit groots opgezette evenement zal naar verwachting duizenden kerkelijk actieve bezoekers trekken die op zoek zijn naar de meest uiteenlopende producten en diensten die met kerk en gemeente te maken hebben.

De standhouders zullen zoveel mogelijk op thema bij elkaar geplaatst worden, bijvoorbeeld Kerk & Organisatie, Inrichting en Inventaris, Liturgie, Kerkelijk werk, Geluid en Mediatechniek en Muziek, Jeugd- en Vormingswerk etc. Wat het publiek betreft richt de beursorganisatie zich op alle actieve kerkelijke werkers.

De beurs in het kort:

176 exposanten, zowel commercieel als non-profit.

Vrijdag: openingsdebat met bisschop Gerard de Korte, scriba Arjan Plaisier (PKN), Leo Fijen en Andries Knevel.

Zaterdag: de programma’s Knevel & Van den Brink en Kruispunt gepresenteerd op de beursvloer. Met bekende politici, kerkelijk leiders en andere maatschappelijk bekende personen.

20 actuele en praktische workshops

Vele optredens met professionele musici, groepen, cabaret, dans, poëzie etc.

De beurs Kerk en Gemeente 2009 -met gelijknamige website- heeft plaats op 20 en 21 maart 2009 in de Jaarbeurs Utrecht.

infowww.kerkengemeente2009.nl
locatieJaarbeurs
plaatsUtrecht
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl