Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervanaf zaterdag 7 juni 2008    Evangelie van 2008-06-07
 titelZaterdagopenstelling Lambertuskerk
beschrijvingUitnodiging van de Parochie H. Lambertus in Kralingen!

Elke zaterdagmorgen staan de kerkdeuren open van 10.00 uur tot 13.00 uur. Een enthousiast groepje vrijwilligers uit de parochie zet zich hiervoor in.

U kunt de kerk binnenlopen voor een gebed of voor momenten van rust en bezinning. Misschien wilt u een kaars opsteken of via uw camera genieten van het mooie interieur. In de kerk liggen boekjes ”Een rondje door de Lambertus” met uitleg over het kerkgebouw. Het Evangelie van die dag ligt voor u klaar. De medewerkers staan voor u open. Als u wilt, kunt u iets schrijven in het boek voor gebedsintenties of hoe u het ervaren heeft om de kerk binnen te gaan.

Als het weer het toelaat, staan de deuren naar de pastorietuin open. Wandel rustig rond of drink ca. 11.00 uur koffie met de leden van de tuingroep. Vertel het uw familie, kennissen of buren. Zijn ze nieuwsgierig naar de Lambertus? Dan is dit een mooie gelegenheid om ze eens mee te nemen.

U bent van harte welkom, ook in de dagelijkse Eucharistievieringen om 09.00 uur en in het weekend op zaterdag om 19.00 uur of op zondag om 10.00 uur (Hoogmis) en 12.00 uur!

In de Lambertuskerk bestaat eveneens de mogelijkheid om deel te nemen aan de Alpha-cursus of aan de gespreksgroep Geloven Nu.

Lijkt het u wat om vrijwilliger te worden in de Lambertusparochie? Neem dan contact op met het secretariaat. U bent van harte welkom!

info(010) 412 36 90
pastorie@lambertus-rotterdam.nl
locatieParochie H. Lambertus, Oostzeedijk 3
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl