Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerzondag 25 mei t/m zondag 1 juni 2008    Evangelie van 2008-05-25
 titelChristendom en Mystiek
beschrijvingSion Drieluik, het jaarlijkse religieuze programma van de Geert Grote Universiteit, staat in 2008 in het teken van ”Christendom en Mystiek”.

De drie komende zondagmiddagen komt de mystiek in achtereenvolgens de protestantse, de rooms-katholieke en de oosters-orthodoxe tradities aan bod. De inleider is steeds een kenner op zijn gebied.

18 mei: Protestantisme door Drs Rien Langelaar (Nijmegen)
25 mei: Katholicisme door Dr Rudolf van Dijk O.Carm. (Nijmegen)
1 juni: Orthodoxie door Prof. Dr Christian Hannick (Trier / Würzburg / Lemberg - spreekt Duits en verstaat Nederlands).

Data: 18 en 25 mei en 1 juni om 14.30 uur op Abdij Sion, Vulikerweg 6, Diepenveen (Gem. Deventer). Opgeven kan via (0570) 600 134 of via d.busropan@geertgrote - univ.nl . Entree:

info(0570) 600 134
d.busropan@geertgrote - univ.nl
locatieAbdij Sion, Vulikerweg 6
plaatsDiepenveen (Overijssel)
postcode74
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl