Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerdonderdag 5 juni 2008    Evangelie van 2008-06-05
 titelEuregionale Oecumenische Conferentie
beschrijvingFontys organiseert donderdag 5 juni 2008 een Euregionale Oecumenische Conferentie.

Begeleiding van laatste levensfase ~ Een kijkje bij de Euregionale buren

In onze omgang met ziekte, lijden, sterven en de dood speelt van oudsher het religieuze een grote rol. Vandaar dat het ook noodzakelijk is de religieuze en geestelijke begeleiding stevig in zorg tijdens de laatste levensfase te verankeren (integrale zorg). Voor de patiënten is het van belang dat hun persoonlijke en religieuze overtuigingen worden gerespecteerd en dat zij dienovereenkomstig begeleid en verzorgd worden.

Tijdens deze conferentie zullen deskundigen ook de wettelijke en praktische randvoorwaarden van de drie buurlanden, België, Duitsland en Nederland, met elkaar vergelijken (‘De praktijken’) en suggesties doen voor de verdere ontwikkeling van de begeleiding in de laatste levensfase (‘Zo wil ik sterven’).

info(0877) 87 68 22
ctp@fontys.nl
www.fontys.nl/ctp/.252708.htm
locatieAltenheim St. Joseph, Rotenberg 35
plaatsEupen (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl