Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Televisie en radio
tv
wanneerzondag 14 september 2008    Evangelie van 2008-09-14
 titelHet Bijbelhuis op Braambos
beschrijvingBraambos op 14 september 2008
Op één om 9.30 u en op Canvas omstreeks 23.10 u

Het bijbelhuis
De abdijboerderij van de St.-Andriesabdij Zevenkerken te Brugge, is omgebouwd tot een bijbelhuis. Pas een jaar geopend, blijkt het een enorm succes te zijn. Bijbelgroepen, gezinsgroepen, bezinningsgroepen, scholen, gezinnen, toevallige passanten zijn in de wolken over de eigentijdse bijbelse boodschap, de kunstzinnige presentatie en de interactieve mogelijkheden van dit project.

De bijbelse boodschap komt heel menselijk nabij via allerlei audiovisuele middelen. Dr. Frans Lefevre, initiatiefnemer, leidt ons rond in de bijbelboerderij. Een aanrader bij de start van het werkjaar waarin de bisschoppen de Bijbel centraal plaatsen.

info braambos@kerknet.be
www.braambos.be
locatie
plaatsN.v.t.
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl