Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 24 mei 2008    Evangelie van 2008-05-24
 titelDag tgv 60 jaar staat Israël
beschrijvingOp 24 mei 2008 wordt een dag georganiseerd ter ere van het 60-jarige bestaan van de staat Israël in het zaaltje naast de Willibrordkerk, Hoofdstraat 82 te Heeswijk.

Om 10.00 uur begint de dag met een powerpointpresentatie door René Leitner van het TJC11 over Israël en wat het TJC11 allemaal doet. Ook zijn vrouw Ans zal delen over haar periode in Israël.

Rond 12.00 uur eten we onze eigen, meegebrachte lunch op. Er is wel koffie, thee en soep verkrijgbaar.

Om 13.30 uur komt Pater Daniël Maes van de Ster van David uit België een inleiding geven over “Het herstel van de Joods-Christelijke kerk van Jezus Christus, het ene lichaam van Christus”.

Rond 15.00 uur is het pauze en daarna wordt gebeden voor Israël en de situatie daar.

Ongeveer 16.00 uur gaan we weer huiswaarts.

Om de kosten van alles / sprekers te dekken, wordt een bijdage gevraagd van € 7,50 per persoon. Mocht dit echter een bezwaar zijn, laat dit dan weten aan de organisatie. Entree te voldoen bij binnenkomst.

infoYvonne Carroll
thewell7@gmail.com
locatiezaaltje naast de Willibrordkerk, Hoofdstraat 82
plaatsHeeswijk (Noord-Brabant)
postcode54
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl