Vandaag is maandag 16 september  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerdinsdag 3 juni 2008    Evangelie van 2008-06-03
 titelMoe van het moeten kiezen
beschrijvingIn het Bezinningscentrum van de Abdij Herkenrode vindt op maandag 3 juni de bezinningsdag 'Moe van het moeten kiezen' plaats.

Hoe komt het dat mensen in een tijd met enorme kansen en keuzemogelijkheden moe en depressief worden?
Waardoor verliezen zij hun diepste levenskracht en vreugde?
Wat is de kwaliteit van onze vrijheid en hoe gaan wij daarmee om?
Ria Grommen reflecteert vanuit concrete levenssituaties over de oorzaken van deze problematiek. Zij geeft tevens aan hoe het anders kan en hoe wij naar echte vrijheid kunnen groeien.

Ria Grommen, doctor in de psychologie en psychotherapeute, is docent aan het Hoger Instituut voor Gezinswetenschappen. De wisselwerking tussen de psychische en spirituele ontwikkeling van de mens boeit haar sedert jaren.

Iedereen die persoonlijke interesse heeft in deze problematiek of anderen die hiermee geconfronteerd worden nabij wil zijn, is van harte welkom.

Datum: dinsdag 3 juni van 10.00 tot 16.30 uur.
Kostprijs: € 30,00 (inclusief warm middagmaal en twee koffiepauzes)

info011/22 12 33
Herkenrode.abdij.bezinningscentrum@skynet.be
herkenrode-abdij-bezinningscentrum.skynetblogs.be
locatieAbdij Herkenrode
plaatsHerkenrode (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl