Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 29 juni 2008    Evangelie van 2008-06-29
 titelOptreden Sharon Kips bij Gospelfestival
beschrijvingSharon Kips zal met haar eigen begeleidingsband een optreden verzorgen tijdens het openlucht Gospel Festival op 29 juni in Tilburg. Sharon won vorig jaar de finale van de X-factor en brak daarna als soliste door met haar single 'Heartbreak away'.

Het Gospel Festival wordt dit jaar voor de 4e keer door stichting Ecovata georganiseerd in samenwerking met stichting T-Podium en zal beginnen met een optreden van Convocation, een 18-koppige big band bestaande uit de top van Nederlandse gospelmusici. Zij brengen een mix van jazz, soul en swing. Het festival sluit af met het gospel choir Just Him, dat vorig jaar bekend werd door haar deelname aan het populaire tv-programma Korenslag.
Het evenement vindt plaats op het Heuvelplein in Tilburg-centrum van 13.00 uur tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk.

infowww.ecovata.nl
locatieHeuvelplein
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl