Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 17 mei 2008    Evangelie van 2008-05-17
 titelSimonis opent Jacobspad
beschrijvingDe vroegere aartsbisschop van Utrecht, kardinaal Ad Simonis, opent zaterdag 17 mei het Jacobspad, een nieuwe fiets- en wandelroute in het noorden van Nederland. De route gaat van Uithuizen in de provincie Groningen naar Hasselt in het noorden van Overijssel.

Het pad is onderdeel van de eeuwenoude pelgrimsroute van het noorden van het huidige Nederland naar Santiago de Compostela in het noordwesten van Spanje. In Santiago wordt de heilige Jacobus vereerd, een van de twaalf apostelen.

infowww.jacobspad.nl
locatie
plaatsUithuizen (Groningen)
postcode99
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl